Het inchecken In het incassobureau

Veel huiseigenaren met kleine schuldproblemen weten niet dat ze zijn niet de enigen die te maken met een incassobureau. Veel andere huiseigenaren, misschien zelfs veel meer dan je zou denken, kan te maken krijgen met een incassobureau.

Hoe werkt een incassobureau te krijgen die indruk? Het simpele antwoord is dat veel mensen niet de tijd nemen om het incassobureau te onderzoeken alvorens zij hun overeenkomst met het agentschap te ondertekenen. Met andere woorden, de huiseigenaar niet zijn of haar huiswerk doen voordat u ondertekent.

Dus, het is belangrijk voor huiseigenaren om de verschillende instanties dat zij kunnen worden gezien als onderdeel van hun bedrijf te onderzoeken. Hiermee wordt voorkomen dat een te late betaling of inning gesprekken te voorkomen. Het kan ook voorkomen dat een te late betaling van wordt toegepast en op zijn beurt houdt de credit score uit te laten vallen.

Het is ook belangrijk om te begrijpen welke soorten late vergoedingen door het incassobureau worden toegepast wanneer ze worden benaderd voor een lening of betaling geschil. Als de huiseigenaar kiest voor een bureau dat late vergoedingen niet van toepassing is, dan is de huiseigenaar kan het zijn dat het eind van de kosten worden doorberekend aan de huiseigenaar en vervolgens de huiseigenaar kan worden op de haak voor de late vergoedingen.

Als een huiseigenaar maakt er een punt om een ​​bureau te onderzoeken, kan hij of zij vinden dat het agentschap niet gelooft dat een te late vergoeding dient te worden toegepast op een schuld als de te late betaling is duidelijk legitiem. Daarom moet huiseigenaren contact opnemen met het incassobureau en spreek met een vertegenwoordiger om te bepalen of een te late betaling moet worden toegepast.

Er zijn vele redenen waarom een ​​late vergoeding niet mag worden toegepast indien de te late betaling is in feite legitiem. Deze redenen zijn: de te late betaling wordt gedaan op dezelfde dag als de oorspronkelijke late betaling; de te late betaling is in feite een verzameling actie tegen de huiseigenaar; de late betaling is verricht binnen 30 dagen na de oorspronkelijke delinquentie datum; de te late betaling niet te wijten was aan “andere oorzaken”; de late betaling is verricht als gevolg van “regels transactie;” de te late betaling is gemaakt voor een “pre-betaling” vervaldag; de te late betaling werd gemaakt met een credit card “credit bescherming;” de te late betaling is gemaakt voor een langere periode van tijd; of de te late betaling is gemaakt voor fiscale voorbereiding doeleinden. Daarnaast werd de te late betaling van een derde partij en de derde heeft de betaling aan de huiseigenaar verzonden zonder medeweten van de huiseigenaar.

Bovendien, als een te late betaling is gemaakt door een derde partij en de betrokken derde, heeft de huiseigenaar een betaling te controleren, kan dit niet worden gemeld aan de credit verslag. Het kan worden gemeld als de huiseigenaar een betaling van achterstallige provisies niet ontvangt.

Het is ook belangrijk voor huiseigenaren om te bepalen of een incassobureau een wetsvoorstel zal betwisten met een credit card bedrijf zonder medeweten van de huiseigenaar. Als een incassobureau pogingen om een ​​rekening te brengen op een creditcard, dan is het agentschap zal waarschijnlijk worden gerapporteerd als een incassobureau en de late vergoedingen zullen waarschijnlijk moeten worden toegepast op de creditcard.

Het is belangrijk voor huiseigenaren om zorgvuldig de voorwaarden van het incassobureau contract. In het contract, moet het aan de huiseigenaar dat alle vergoedingen en kosten die niet in geschil zal worden gerapporteerd aan de kredietbureau worden toegelicht.

Ook als een incassobureau elke vorm van bescherming van hun rechten in de vorm van een recht om te annuleren niet aanbiedt, kan de huiseigenaar kiezen om de late vergoeding te vermijden. Bijvoorbeeld, als een huiseigenaar die niet in staat zijn om de schuld te betalen kan vroeg betaalt alleen het bedrag, dan is het incassobureau kan minder waarschijnlijk verder collectie inspanningen voort te zetten.

Bovendien kunnen sommige incassobureaus een bepaling in hun contract, dat bepaalt dat de huiseigenaar alleen nodig is om het gedeelte van de lening die wordt betwist betalen. Sommige incassobureaus kunnen zelfs stellen dat het bedrag van de schuld is nietig.

Ten slotte moet de consument hier de voorwaarden van hun overeenkomst met het incassobureau. Als er een soort van genade periode waarin de late betalingen verschuldigd zijn, kan de huiseigenaar wil die tijd gebruiken om te onderhandelen over een beter tarief en betalingsvoorwaarden.

Leave a comment